Ademwerk ervaringen

Lees de ervaringen van anderen

"Tijdens de ademsessies beleefde ik iets bijzonders. Ik was nog nooit zo dichtbij mezelf geweest. Er werden veel diepe emoties opgeschoond. Bijna of ik opnieuw werd geboren. Essa begeleidt het met veel rust en ervaring waardoor ik me veilig voelde."
Anne-Marije
"Ik voelde me op mijn gemak door Essa's kalme stem en aanwezigheid. Ik voelde me zo veilig dat ik alles los kon laten. Dat maakte mijn eerste ademwerksessie een hele bijzondere ervaring."
Jasper
"Tijdens de ademsessie met Essa kon ik helemaal mezelf zijn en ontspannen als het intens werd. Dankzij haar begeleiding was ik in staat om een deel van mezelf te bereiken waar ik normaal gesproken niet bij kan."
Miek
"Tijdens het verbonden ademen raakte ik in een soort van extase, alle zintuigen op scherp, je voelt nauwlettend waar spanning zich fysiek heeft vastgezet. En het mooiste, de adem helpt je door die ‘blokkades’ heen"
Maike
"Bijzonder mooie ervaring gehad vandaag tijdens begeleid ademwerk. Heb mijn ogen uitgehuild en me zelden zo ontspannen gevoeld. Dankjewel!"
Kelly
"Ik heb een mooie online ervaring gehad. Ik voelde dat ze er echt was om ruimte te geven aan alles wat op dat moment opkwam, waardoor ik me veilig en ondersteund voelde.'
Joëlle
''Mooi eerste ervaring met ademwerk. Mooie begeleidende muziek en persoonlijke aandacht. Ik heb nieuwe kennis opgedaan en voel mij geïnspireerd dit in mijn verdere leven op te pakken! Bedankt!"
Edwige

Wil je ook vrijer ademen?

Je hebt gelezen over mijn werk en je hart zegt JA, maar misschien heeft je hoofd nog vragen. Als je meer wilt weten, kan je met me kennismaken in een gratis kennismakingsgesprek van 30 min via Zoom. Je kunt me vragen stellen over het ademwerk en over mij.